A blog célja:

Manapság egyre többet hallani a gördülő talpú cipőkről. Sokan esküdöznek, hogy mióta az egyik vagy másik nagyobb márka termékét hordják, azóta régi cipőjük már csak porosodik a lépcső alatt, míg mások keserű szájízzel tapasztalják, hogy nekik bizony nem jön be a gördülő talp. A nevem dr. Székely András, rezidens orvos vagyok, és ezzel a bloggal az a célom, hogy olvasóimnak bemutassam a gördülő talpú cipők világát, és közösen ismerjük meg a különféle márkák termékeit. Az oldalon cipőteszteket is olvashatnak a látogatók, továbbá boldog vagy épp boldogtalan tulajdonosok is megosztják velünk tapasztalatainkat.

Kapcsolat:

Várjuk észrevételeiteket, tapasztalataitokat, fényképeiteket:



Íratkozz fel hírfolyamunkra (RSS), hogy ne maradj le egy cikkről sem:


A blogot 2010.10.05 óta eddig ennyien olvasták:


Utolsó kommentek

  • brambika: doktor úr drága! hol vannak a a blogjának címadó gördülőcipő felettébb "hasznos és objektív" kriti... (2016.03.21. 22:24) iofit - a személyi asszisztens cipő
  • Toth K.: Walkmaxx magas szárú noi cipő Nagyon megtetszett, a színe, fekete,stb... NEM TUDTAM ELDÖNTENI, 3... (2016.03.21. 22:24) Közepes árfekvésű gördülőcipők
  • SuperG: Rövid a pántja, nem ér át a lábamon. (walkmaxx szandál). Reklamációra azt mondják, ez nem hiba ez ... (2016.03.21. 22:25) Felpróbáltam a Walkmaxx gördülőcipőt
  • brambika: Lassan ez a blog is megszűnik akkor..mert nem lesz mit kritizálni,és a menő versenytársak is szépe... (2014.08.27. 08:17) Megszűnt az Easytone.hu
  • brambika: Mi köze ennek a gördülő talpú cipőkhöz, de őszintén? ...bár legalább megtöri az unalmas 1 db végk... (2014.08.27. 08:17) A Hoover Gátnál jártam
  • Utolsó 20

Gördülőcipőt vásárolnál?

Partnereink:


 
  

Címkék:

2.0 (1) activeshoes (2) adidas (1) akció (3) amsterdam (6) anatómia (1) andy (1) ao mai (2) apomax (1) apple (1) asics (1) asszisztens (3) athen (3) avic (3) balance (1) baobao (3) batz (8) belgyógyász (3) bisztrai (2) björndal (2) blog (22) bolt (3) carlos (2) casual (2) changa (2) chapa (1) chung shi (19) cipő (2) cipőápolás (2) cipőteszt (29) crocs (3) crosscontrol (1) csizma (2) csőd (6) cuba (1) drága (1) drbatz (1) drshoes (3) easytone (13) egészség (1) egészséges (2) enerfit (1) enquist (35) facebook (4) fanaka (1) fila (3) fitbit (1) fitbitchargehr (1) fitflop (1) fitness (2) fitnessstep (3) fit for fun (1) focista (1) fodrász (1) fogyás (1) free (1) frion (1) fumba (1) futás (9) gehvital (2) gerincsérv (2) goldenblog (1) gördülőcipő (73) gravitydefyer (1) gyermek (2) gyógytornász (4) hamisítvány (25) hátfájás (3) háziorvos (2) heidi (1) hibás (1) htcgrip (1) interjú (12) iphone (1) irin (3) iwatch (1) jasper (1) játék (5) javítóklinika (1) jawbone (1) jog (1) jótékonyság (1) joya (35) joyssy (10) jupiter (1) karácsony (1) karlmüller (3) kínai (8) kisumu (5) klumpa (4) koncepció (3) koncert (1) kutatás (9) kvíz (4) láb (2) lábfájás (1) lap.hu (5) látogatás (2) lemax (1) lépéspontbudapest (1) linkajánló (4) lumboischialgia (1) magic (1) márkabemutató (14) maui (2) mbt (56) média (3) medicus (1) memo (7) memphis one (2) mezítláb (3) minőségi (1) nancy (4) newbalance (4) nike (6) nordicwalking (2) north (1) nővér (4) nubalance (3) nyár (1) nyereményjáték (12) okoscipő (1) olcsó (31) olvasó (8) orvos (4) ősz (1) őszi (6) outlet (1) panasz (10) papucs (9) patrick (4) per (2) placebo (1) protrusio (5) publikáció (8) radiológia (2) radius trainer (1) rák (1) reebok (18) reetone (2) reezig (1) remax (1) resistance runner (1) rio (1) rollingstore (3) rollstep (26) rss (1) runtone (2) ryn (60) ryncenter (4) rynoutlet (1) rynshop (24) s.sunny (5) scholl (7) sepatu (4) sérült (6) sérv (1) sétavan (1) setavan (3) shape ups (10) skechers (13) softy (2) srt (1) stadfor (1) starlit (6) startlap (5) statisztika (8) stepgym (4) stretchwalker (10) swissies (1) synshop (1) szandál (26) születésnap (1) talpbetét (1) talpvizsgálat (2) tanács (2) tavasz (2) tech (1) teleshop (5) téli (4) tenevis (1) texas (1) topshop (1) továbbképzés (1) tracker (6) traintone (2) tudomány (2) turkáló (1) twitter (1) ülőpárna (1) üzlet (15) venice (1) verlon (1) vibram (1) videó (1) waldlaufer (3) walkmaxx (8) web (2) web 2.0 (1) winnie (1) zigtech (2) Címkefelhő

2012.07.31. 16:00 dr. Székely András

Egy boldog olvasó levele

mbt_akcio2012.06.11-07.01.jpg

Azért akadnak pozitív MBT-s vélemények is. Íme egy ilyen is:

Először is had gratuláljak a blogjához, nagyon hasznos sok információt tartalmaz és sokat segített hogy merre is induljak neki a gördülő cipő vásárlásának.
Azonban a cipő beszerzés történetét mindenképpen szeretném megosztani a blog olvasóival, mert az én tapasztalataim szöges ellentétben állnak a blogon olvasható hozzászólások nagy részével!
Alapvetően, konzultáltam orvosommal, kedves gyógytornász ismerősömmel, valamint ehhez hozzá olvastam jó pár véleményt a g.cipő blogon. Ezek után, mivel az első két ember teljesen objektívan, pusztán szakmai szempontok alapján  nyilatkozott a gyártókról, gyakorlatilag három márka maradt érdeklődésem fókuszában; MBT, Batz Rollstep, és az Enquist.
Elsősorban az Enquistet favorizáltam volna hiszen relatíve olcsó, Magyar termék(???), és jók a blogozók véleményei!!!!
Körül néztem webshopokon, telefonáltam üzletekbe, már itt feltűnt hogy az általam hívott Enquist üzletekben vajmi keveset tudtak az általuk képviselt termékekről, mind a típusokat mind pedig a hatás mechanizmust illetően. Valamint feltűnt hogy Veszprémben és Győrben is végkiárusítást tartanak, ezért az összes modell csak 19.000,-Ft-ba kerül!!!
Na több se kellett, kis baráti társaságunk, feleségem és jómagam felkerekedtünk és Ajkáról elmentünk Győrbe, ahol egy normál cipő bolt foglakozik az Enquist márkával, a Nádorvárosban.
Az eladók rettenetesen barátságosak, segítőkészek voltak de mondjuk ki őszintén az Enquist márkáról nem sokat tudtak, mármint a cipő működéséről felépítéséről. Amit viszont sikerült megtudni, hogy a fő raktáruk Komárnóban van, valamint elmondásuk szerint a gyártás is valahol Szlovákiában folyik, és hogy a gyártó megbízhatatlansága, és a gyártás szüneteltetése miatt hagynak fel a forgalmazással!
Ezután jött, a hideg zuhany(Már előbb elmondottak is úgy érintettek!) amikor az általam, az internetes hivatalos Enquist oldalon kiválasztott Energy Black cipőt a kezembe vettem, az első dolog;
A cipő fekete-fehér volt, a neten full fekete volt a képen! Az eladó azt mondta csak ilyenbe létezik!
A második dolog, ahogyan a kezembe vettem, már a haverok között is röhögés hullám futott végig, és többszólamú "le gagyizás" halatszódott!!! Azért ha már ott vagyok megpróbálom, gondoltam, a lábméretem 42-es a cipő olyan keskeny volt mint a feleségem 36-os lába, pedig nekem sincsen ú.n. "tepsi" lábam!
Az anyag halvány fakó színe szörnyű volt, valamint olyan vékony mint egy mostanában divatos műbőr női dzseki.
A cipőt a pultra téve észre vettem hogy a balosnak a sarok része teljesen ferdére volt varrva, ami annyit tesz hogy nem egyforma magasan fogja mindkét lábat. A jelen lévő öt emberből öten úgy vélekedtek(tem) hogy ez a cipő egy átfúrt ötforintost sem ér meg!
Ezek után a Győr Pláza MBT pontjában kötöttünk ki, felkészültem arra amit sokan írtak több helyütt, hogy általában "üresfejű szőke cicák" dolgoznak az MBT üzletekben, és nem igazán foglalkoznak az ügyfelekkel.
Ekkor jött az az napi második meglepetés, két fiatal hölgy nagyon normálisak, nagyon szakértőnek és segítőkésznek tűntek, elmondták hogy ők forgalmazzák az MBT-t és a Rollstep-et is, végeznek egy ingyenes láb nyomás mérést és megbeszéljük mi lenne praktikus az én számomra! Így is történt, mindkét márkát megpróbáltam, a Batz Rollstepje ami elmondásuk szerint szintén Magyar és Szigetszentmiklóson gyártják, fényévekkel jobb minőségű az Enquistnél, ég és föld! Már kézbe véve látszik a szabályos ragasztás, vastag masszív bőr, tartja a lábat elég széles kivitelűek egyszerűen megnyerő! Egyébként egy házaspárt kérdeztünk meg az üzletben nagyon elégedettek a Batzzal már régóta hasznáják.
Én ezen kívűl próbáltam még egy MBT Ajabu modellt ami éppen akciós volt -15% kal, na ez a cipő teljesen megnyerte a tetszésem elegáns, valamint extra a talp plusz varrással van rögzítve a felsőrészhez. A próba és a személyes tapasztalatom alapján(Ami a használatról még nem sok!) én ezek után is a MBT-re vagy a Batzra szavaznék! A győri MBT pontot mindenkinek tudom ajánlani.
Mihelyt lesznek egyéb a használatból eredő egyéb tapasztalataim, megfogom osztani a kedves "Blogozókkal"!
 
Tisztelettel;
Sz. R
Köszönöm a kedves és tartalmas levelet. Azt hiszem, hogy a többi olvasó nevében is mondhatom, hogy várjuk a további fejleményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: olvasó panasz mbt


A bejegyzés trackback címe:

https://gordulocipo.blog.hu/api/trackback/id/tr234687717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása